Babagan awake dhewe

Huizhou Jiajie Hardware Electronics Co., Ltd.  punika Potongan lan OEM pabrik jedhing pangilon pinter. Karo lapangan otomatis pabrik china 10 Ami pangilon lan hardware individu lan pabrik plastik. 2 pesen Nilai Kita "Quality budaya kita".

Advantage kita

rega langsung 1.Factory

kualitas 2.Nice

3.Small supaya olèh (MOQ = 1pc) 

kapal 4.Quick ing 5 ~ 25 dina

5.More saka 300 designs, OEM & ODM sambutan

6.Support dhuwit mbalekaken 7 dina

7.Payment dening Paypal, tanggungan Ali, T / T

produk utama kita - Potongan lan OEM pinter mirror jedhing

1. OFFICE Projects - Gedung Perkantoran, Shopping Centres, Toko Retail, Grocery Stores, Bioskop, Sports Stadiums & Arenas, Make Up & Dance Studios, Public & Community Facilities
Projects 2. Hospitality - Hotel, Langkawi, Motels, Bed & Breakfasts, Inns, Cruise Ships, Restaurants, Bars, Nightclubs, Cafes, Hospitals, Hospices & Salon

3. Projects RESIDENTIAL - Houses, Condominiums, Apartments, Homes leren, Komunikasi, klamben Kamar, Kamar & Kitchen

We kudu pakurmatan kanggo ngawula akeh pangilon jedhing misuwur kabeh ndonya.

Welcome To Be One Of Top "Vip Pelanggan" Kita.

We Pracayaa supaya "Quality The punika Soul Of Enterprise"

Welcome To Hubungi kita.

"Kanthi kita Panjenengan Artha Apa Aman; Business Ing Aman"

品质 团队 图 1

生产 流程图 1


WhatsApp Online Chat !