China Factory Customized SmarBathroom Mirror LED karo Jam & suhu Tampilan lan Anti-fog - China Huizhou Jiajie Hardware Electronics

China Factory Customized SmarBathroom Mirror LED karo Jam & suhu Tampilan lan Anti-fog

Short Description:

Overview Quick Details Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: JIAJIE Model Number: JJ-0024 Feature: Illuminated, Magnifying Mirror Shape: Rectangle, Square/Round/Rectangle/Oval Type: Bath Mirrors, Frameless Mirrors ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    JIAJIE
    Panggil Model:
    JJ-0024
    Feature:
    Murup, Magnifying
    Bentuk Mirror:
    Rectangle, Square / Round / Rectangle / Oval
    Koleksi:
    Mirrors Bath, Mirrors Frameless
    Series Product:
    mirror cahya
    fungsi:
    Selaras (lampu, Anti-fog, tampilan jam, tampilan suhu)
    ukuran:
    Selaras (500x700mm, 800x600mm ...)
    Source cahya:
    SMD LED Chips, Kuning, Putih
    IP Rated:
    IP44
    Material:
    Enviromental Silver Kaca
    Typle Fitting:
    wall dipasang
    wattage:
    2x14W
    SupplyAbility
    100000 Piece / Bagéyan saben Wulan
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Port
    Guanzhou / Shenzhen
    Lead Wektu :
    10-30 dina

    Description Product
    Informasi Product
    Koleksi
    Bath Mirror, Frameless Mirror
    fungsi
    selaras:
    LED Lamps / Anti-fog / suhu Tampilan / Jam Tampilan
    materi
    Enviromental Silver Kaca + High Lamp Lampu
    ukuran
    Kuning / putih
    voltase Retated
    120V ~ 277V
    instalasi
    wall dipasang
    werna cahya
    Kuning / putih
    njamin
    2 taun
    Modern Bath Mirror
    Proses Produksi
    Informasi Company
    FAQ

    Q1. Bisa aku duwe supaya sampel dipimpin mirror perlu cahya?

    A: Ya, kita welcome supaya sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas. conto Campuran sing ditrima.

    Q2. Apa bab mimpin?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massa perlu 2-4 minggu gumantung ing jumlahe 

    Q3. Aja duwe watesan MOQ kanggo supaya mirror perlu lamp?

    A: MOQ Low, 1pc kanggo ngecek sampel cumawis

    Q4. Carane kowe kapal barang lan suwene iku njupuk kanggo teka?

    A: We biasane kapal dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Iku biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal segara uga opsional.

    Q5. Carane nerusake supaya dipimpin mirror perlu cahya?

    A: 1. supaya kita ngerti syarat utawa aplikasi.
         Kutipan 2.We miturut syarat utawa saran kita.
         3. customer nandheske ing conto lan panggonan simpenan kanggo supaya formal.
         4. Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo print logo ing produk?

    A: Ya. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain sepisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Kowe kurban njamin kanggo produk?

    A: Ya, kita kurban 2 taun babar pisan kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo gagal?

    A: 1. Kita produk sing diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas ketat lan tingkat risak bakal kurang
    saka 0,2%.
       2. sak periode njamin, kita bakal ngirim lampu anyar karo supaya anyar kanggo jumlahe cilik. Kanggo
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan resend menyang sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ncluding maneh telpon miturut kahanan nyata.

    Pabrik Quote FYI
    Hubungi kita

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !