Custom Size Smart Digital Jam lan suhu Tampilan Kitchen Mirror LED - Hardware Electronics China Huizhou Jiajie

Custom Size Smart Digital Jam lan suhu Tampilan Kitchen Mirror LED

Short Description:

Overview Quick Details Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: JIAJIE Model Number: JJ-0026 Feature: Illuminated, Magnifying Mirror Shape: Irregular, Square/Round/Rectangle/Oval/Rhomb/Custom Shape Type: Bath Mirrors, Frameless Mirrors, Bath Mirrors Product Series: Mirror Light Function: Customized (LED light,Anti-fog,clock display,Temperature display) Dimension: Customized(500x700mm,800x600mm…) Light Source: SMD LED Chips,Yellow...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    JIAJIE
    Panggil Model:
    JJ-0026
    Feature:
    Murup, Magnifying
    Bentuk Mirror:
    Ora duwe aturan baku, Square / Round / Rectangle / Oval / Rhomb / Bentuk Custom
    Koleksi:
    Bath Mirrors, Frameless Mirrors, Bath Mirrors
    Series Product:
    mirror cahya
    fungsi:
    Selaras (lampu, Anti-fog, tampilan jam, tampilan suhu)
    ukuran:
    Selaras (500x700mm, 800x600mm ...)
    Source cahya:
    SMD LED Chips, Kuning, Putih
    IP Rated:
    IP44
    Material:
    Enviromental Silver Kaca
    Typle Fitting:
    wall dipasang
    wattage:
    2x14W
    SupplyAbility
    SupplyAbility:
    100000 Piece / Bagéyan saben Wulan
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Custom Size Smart Digital Jam lan suhu Tampilan Kitchen Mirror LED
    Cithakan Styrofoam lengkap lan Pearl wool
    kothak utama
    1pc / karton
    cahya mirror Kita nerangake kedhaftar tanpa breakage sembarang
    Port
    Guanzhou / Shenzhen
    Lead Wektu :
    1-25 dina sawise simpenan

    Description Product

    Custom Size Smart Digital Jam lan suhu Tampilan Kitchen Mirror LED

    Informasi Product
    Koleksi
    Bath Mirror, Frameless Mirror
    fungsi

    selaras:

    LED Lamps / Anti-fog / suhu Tampilan / Jam Tampilan
    materi
    Enviromental Silver Kaca + High Lamp Lampu
     

    ukuran

    500x600mm, 500 × 700,600x800mm, 600x1000mm, 700x1200mm, 800x1500mm, Φ600mm, Φ700mm, Φ800mm
    voltase Retated
    120V ~ 277V
    instalasi
    wall dipasang
    werna cahya
    Kuning / putih
    njamin
    2 taun
    fitur
    1
    Silver pangilon digawe, bisa èfèktif nyegah ireng panggonan, ora gampang corroded.
    2
    tahan, karo digawe panas pad demister Kabut, supaya adoh saka gambar cetho.
    3
    IP44 anti banyu dirating, aman kanggo zona jedhing 2 & 3.
    4
    High sensitif ngalih sensor, mung gesek tangan kanggo nguripake, syah ing 300mm.
    5
    kurang voltase DC sumber daya, driving bisu tanpa rame.
    6
    Cool mlaku, kaca kelangan kanggo tutul.
    7
    50,000 jam kira-kira urip.
    8
    Gampang kanggo nginstal, wall undhak-undhakan.
    9
    Ora pangopènan, gampang banget kanggo ngresiki.
    Potongan & OEM
    1
    Custom Charan Wattages, lumens, Bentuk, Ukuran, Saklar, etc.
    2
    Obyek Tambahan: Wektu Tampilan, Shaver Soket, Wireless Swara, Alkohol Tester, etc.
    Engine cahya LED
    1
    Source cahya:
    LED SMD Chips
    2
    input:
    120V-277V AC 50 / 60Hz
    3
    CCT:
    2700K-6500K
    4
    CRI:
     > 80%
    5
    PF:
    > 0,98
    6
    magnification:
    2x utawa 5X utawa 7 utawa 10X utawa selaras
    Dianggo

    1.OFFICE Projects - Gedung Perkantoran, Shopping Centres, Toko Retail, Grocery Stores, Bioskop, Sports Stadiums & Arenas, Make Up & Dance Studios, Public & Community Facilities2.HOSPITALITY Projects - Hotel, Langkawi, Motels, Bed & Breakfasts, penginapan , Cruise Ships, Restaurants, Bars, Nightclubs, Cafes, Hospitals, Hospices & Salon

    Projects 3.RESIDENTIAL - Houses, Condominiums, Apartments, Homes leren, Komunikasi, klamben Kamar, Kamar & Kitchen

    Modern Bath Mirror
    Proses Produksi
    Packing & Delivery
    Custom Size Smart Digital Jam lan suhu Tampilan Kitchen Mirror LED
     
    packing
    Dilindhungi dening Styrofoam lengkap lan Pearl wool
    kothak utama, 1pc / karton
    cahya mirror Kita nerangake kedhaftar tanpa breakage sembarang
    delivery
    Sample: 1-5 dina 

    Massa: 10 ~ 25 dina sawise simpenan

    Pabrik Quote & Potongan

    Nggawe MIRROR YOUR

    ora bisa nemokake persis apa sing looking for? Kita bisa nggawe mirrors adat Fantastic kanggo ketemu karo kabutuhan unik interior desainer '. Mangga netepake saben pilihan ing ngisor iki kanggo ngatur telpon supaya.

    Informasi Company

    Padha dipercaya kita:

    FAQ

    Q1. Bisa aku duwe supaya sampel dipimpin mirror perlu cahya?

    A: Ya, kita welcome supaya sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas. conto Campuran sing ditrima.

    Q2. Apa bab mimpin?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massa perlu 2-4 minggu gumantung ing jumlahe 

    Q3. Aja duwe watesan MOQ kanggo supaya mirror perlu lamp?

    A: MOQ Low, 1pc kanggo ngecek sampel cumawis

    Q4. Carane kowe kapal barang lan suwene iku njupuk kanggo teka?

    A: We biasane kapal dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Iku biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal segara uga opsional.

    Q5. Carane nerusake supaya dipimpin mirror perlu cahya?

    A: 1. supaya kita ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kutipan 2.We miturut syarat utawa saran kita.
    3. customer nandheske ing conto lan panggonan simpenan kanggo supaya formal.
    4. Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo print logo ing produk?

    A: Ya. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain sepisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Kowe kurban njamin kanggo produk?

    A: Ya, kita kurban 2 taun babar pisan kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo gagal?

    A: 1. Kita produk sing diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas ketat lan tingkat risak bakal kurang
    saka 0,2%.
    2. sak periode njamin, kita bakal ngirim lampu anyar karo supaya anyar kanggo jumlahe cilik. Kanggo
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan resend menyang sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ncluding re-telpon miturut kahanan nyata.

    Hubungi kita

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !