FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Bisa aku duwe supaya sampel dipimpin mirror perlu cahya?

Ya, kita welcome supaya sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas. conto Campuran sing ditrima.

Apa bab mimpin?

Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massa perlu 2-4 minggu gumantung ing jumlahe

Aja duwe watesan MOQ kanggo supaya mirror perlu lamp?

Low MOQ, 1pc kanggo ngecek sampel cumawis

Carane kowe kapal barang lan suwene iku njupuk kanggo teka?

We biasane kapal dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Iku biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal segara uga opsional.

Carane nerusake supaya dipimpin mirror perlu cahya?

1. supaya kita ngerti syarat utawa aplikasi.

Kutipan 2.We miturut syarat utawa saran kita.

3. customer nandheske ing conto lan panggonan simpenan kanggo supaya formal.

4. Kita ngatur produksi.

Apa OK kanggo print logo ing produk?

Ya. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain sepisanan adhedhasar sampel kita.

Aja kurban njamin kanggo produk?

Ya, kita kurban 2 taun babar pisan kanggo produk kita.

Carane menehi hasil karo gagal?

1. Kita produk sing diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas ketat lan tingkat risak bakal kurang

saka 0,2%.

2. sak periode njamin, kita bakal ngirim lampu anyar karo supaya anyar kanggo jumlahe cilik. kanggo

produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan resend menyang sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i

ncluding maneh telpon miturut kahanan nyata.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !