Make Up China Top 10 Supplier Magic Photobooth Mirror Decorative Tanpa wates Kitchen Wall Mirror - China Huizhou Jiajie Hardware Electronics

Make Up China Top 10 Supplier Magic Photobooth Mirror Decorative Tanpa wates Kitchen Wall Mirror

Short Description:

Overview Quick Details Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: JIAJIE Model Number: JJ-0006 Feature: Illuminated, Magnifying Mirror Shape: Rectangle, Square/Round/Rectangle/Oval/Rhomb/Custom Shape Type: Bath Mirrors, Frameless Mirrors ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    JIAJIE
    Panggil Model:
    JJ-0006
    Feature:
    Murup, Magnifying
    Bentuk Mirror:
    Rectangle, Square / Round / Rectangle / Oval / Rhomb / Bentuk Custom
    Koleksi:
    Mirrors Bath, Mirrors Frameless
    Series Product:
    mirror cahya
    fungsi:
    Selaras (lampu, Anti-fog, tampilan jam, tampilan suhu)
    ukuran:
    Selaras (500x700mm, 800x600mm ...)
    Source cahya:
    SMD LED Chips, Kuning, Putih
    IP Rated:
    IP44
    Material:
    Enviromental Silver Kaca
    Typle Fitting:
    wall dipasang
    wattage:
    2x14W
    SupplyAbility
    100000 Piece / Bagéyan saben Wulan
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Port
    Guanzhou / Shenzhen
    Lead Wektu :
    10-30 dina sawise simpenan

    Description Product

    Make Up China Top 10 Supplier Magic Photobooth Mirror Decorative Tanpa wates Kitchen Wall Mirror

    Informasi Product
    Koleksi
    Bath Mirror, Frameless Mirror
    fungsi
    selaras:
    LED Lamps / Anti-fog / suhu Tampilan / Jam Tampilan
    materi
    Enviromental Silver Kaca + High Lamp Lampu

    ukuran

    500x600mm, 500 × 700,600x800mm, 600x1000mm, 700x1200mm, 800x1500mm, Φ600mm, Φ700mm, Φ800mm
    voltase Retated
    120V ~ 277V
    instalasi
    wall dipasang
    werna cahya
    Kuning / putih
    njamin
    2 taun
    fitur
    1
    Silver pangilon digawe, bisa èfèktif nyegah ireng panggonan, ora gampang corroded.
    2
    tahan, karo digawe panas pad demister Kabut, supaya adoh saka gambar cetho.
    3
    IP44 anti banyu dirating, aman kanggo zona jedhing 2 & 3.
    4
    High sensitif ngalih sensor, mung gesek tangan kanggo nguripake, syah ing 300mm.
    5
    kurang voltase DC sumber daya, driving bisu tanpa rame.
    6
    Cool mlaku, kaca kelangan kanggo tutul.
    7
    50,000 jam kira-kira urip.
    8
    Gampang kanggo nginstal, wall undhak-undhakan.
    9
    Ora pangopènan, gampang banget kanggo ngresiki.
    Potongan & OEM
    1
    Custom Charan Wattages, lumens, Bentuk, Ukuran, Saklar, etc.
    2
    Obyek Tambahan: Wektu Tampilan, Shaver Soket, Wireless Swara, Alkohol Tester, etc.
    Engine cahya LED
    1
    Source cahya:
    LED SMD Chips
    2
    input:
    120V-277V AC 50 / 60Hz
    3
    CCT:
    2700K-6500K
    4
    CRI:
     > 80%
    5
    PF:
    > 0,98
    6
    magnification:
    2x utawa 5X utawa 7 utawa 10X utawa selaras
    Dianggo
    1.OFFICE PROJECTS – Office Buildings, Shopping Centers, Retail Store, Grocery Stores, Movie Theaters, Sports Stadiums & Arenas, Make Up & Dance Studios, Public & Community Facilities

    Projects 2.HOSPITALITY - Hotel, Langkawi, Motels, Bed & Breakfasts, penginapan, Ships Cruise, Restaurants, Bars, Nightclubs, Cafes, Hospitals, Hospices & Salon

    Projects 3.RESIDENTIAL - Houses, Condominiums, Apartments, Homes leren, Komunikasi, klamben Kamar, Kamar & Kitchen

    Modern Bath Mirror
    Proses Produksi
    Packing & Delivery
    Make Up China Top 10 Supplier Magic Photobooth Mirror Decorative Tanpa wates Kitchen Wall Mirror 

    packing
    Cithakan Styrofoam lengkap lan Pearl wool
    kothak utama, 1pc / karton
    cahya mirror Kita nerangake kedhaftar tanpa breakage sembarang
    delivery
    Sample: 1-5 dina 

    Massa: 10 ~ 25 dina sawise simpenan

    Informasi Company
    Pabrik Quote FYI
    FAQ

    Q1. Bisa aku duwe supaya sampel dipimpin mirror perlu cahya?

    A: Ya, kita welcome supaya sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas. conto Campuran sing ditrima.

    Q2. Apa bab mimpin?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massa perlu 2-4 minggu gumantung ing jumlahe 

    Q3. Aja duwe watesan MOQ kanggo supaya mirror perlu lamp?

    A: MOQ Low, 1pc kanggo ngecek sampel cumawis

    Q4. Carane kowe kapal barang lan suwene iku njupuk kanggo teka?

    A: We biasane kapal dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Iku biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal segara uga opsional.

    Q5. Carane nerusake supaya dipimpin mirror perlu cahya?

    A: 1. supaya kita ngerti syarat utawa aplikasi.
         Kutipan 2.We miturut syarat utawa saran kita.
         3. customer nandheske ing conto lan panggonan simpenan kanggo supaya formal.
         4. Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo print logo ing produk?

    A: Ya. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain sepisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Kowe kurban njamin kanggo produk?

    A: Ya, kita kurban 2 taun babar pisan kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo gagal?

    A: 1. Kita produk sing diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas ketat lan tingkat risak bakal kurang
    saka 0,2%.
       2. sak periode njamin, kita bakal ngirim lampu anyar karo supaya anyar kanggo jumlahe cilik. Kanggo
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan resend menyang sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ncluding maneh telpon miturut kahanan nyata.

    Hubungi kita

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !