Tutul layar Kitchen Mirror LED Lampu kanggo Makeup karo ukuran selaras lan fungsi - China Huizhou Jiajie Hardware Electronics

Tutul layar Kitchen Mirror LED Lampu kanggo Makeup karo ukuran selaras lan fungsi

Short Description:

Overview Quick Details Place of Origin: China (Mainland) Brand Name: JIAJIE Model Number: JJ-0005 Feature: Illuminated, Magnifying Mirror Shape: Rectangle, Square/Round/Rectangle/Oval Type: Bath Mirrors, Frameless Mirrors Product Series: Mirror Light Function: Customized (LED light,Anti-fog,clock display,Temperature display) Dimension: Customized(500x700mm,800x600mm…) Light Source: SMD LED Chips,Yellow,White IP Rated: IP44 Material: Envi...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Panggonan Asal:
    China (Mainland)
    Jeneng merek:
    JIAJIE
    Panggil Model:
    JJ-0005
    Feature:
    Murup, Magnifying
    Bentuk Mirror:
    Rectangle, Square / Round / Rectangle / Oval
    Koleksi:
    Mirrors Bath, Mirrors Frameless
    Series Product:
    mirror cahya
    fungsi:
    Selaras (lampu, Anti-fog, tampilan jam, tampilan suhu)
    ukuran:
    Selaras (500x700mm, 800x600mm ...)
    Source cahya:
    SMD LED Chips, Kuning, Putih
    IP Rated:
    IP44
    Material:
    Enviromental Silver Kaca
    Typle Fitting:
    wall dipasang
    wattage:
    2x14W
    SupplyAbility
    SupplyAbility:
    100000 Piece / Bagéyan saben Wulan
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Dilindhungi dening Styrofoam lengkap lan Pearl wool
    kothak utama
    1pc / karton
    cahya mirror Kita nerangake kedhaftar tanpa breakage sembarang
    Port
    Guanzhou / Shenzhen
    Lead Wektu
    10-30 dina sawise simpenan

    Description Product

    Touch Screen Jedhing pangilon cahya LED for Makeup with customized dimension and function

    Informasi Product
    Koleksi
    Bath Mirror, Frameless Mirror
    fungsi
    selaras:
    LED Lamps / Anti-fog / suhu Tampilan / Jam Tampilan
    materi
    Enviromental Silver Kaca + High Lamp Lampu
     

    ukuran

    500x600mm, 500 × 700,600x800mm, 600x1000mm, 700x1200mm, 800x1500mm, Φ600mm, Φ700mm, Φ800mm
    voltase Retated
    120V ~ 277V
    instalasi
    wall dipasang
    werna cahya
    Kuning / putih
    njamin
    2 taun

    fitur

    1.Silver digawe pangilon, bisa èfèktif nyegah ireng panggonan, ora gampang corroded.
    2.Fog resistant, with heated demister pad, keep away from fuzzy images.
    3.IP44 waterproof rated, safe for bathroom zones 2 & 3.
    4.High sensitive sensor switch, simply swipe your hand to turn it on, effective range within 300mm.
    5.Low voltage DC power supply, silent driving without noisy.
    6.Cool running, cool glass to touch.
    7.50,000 hours estimated life.
    8.Easy to install, wall mounts.
    9.No maintenance, very easy to clean.

    Engine cahya LED

    Source 1.Light: LED SMD Chips

    2.Input: 120V-277V AC 50 / 60Hz

    3.CCT: 2700K-6500K

    4.CRI> 80%

    5.PF> 0,98

    6.Magnification: 5X utawa 7X

    Potongan & OEM

    1.Custom Charan Wattages, lumens, Bentuk, Ukuran, Saklar, etc.

    2.Objects Tambahan: Wektu Tampilan, Shaver Soket, Wireless Swara, Alkohol Tester, etc.

      Dianggo

       1.Bathroom, Bedroom, klamben Kamar

       2. Hotel, Hospital, Salon

    Modern Bath Mirror
    Proses Produksi
    Packing & Delivery
    Tutul layar Kitchen Mirror LED Lampu kanggo Makeup karo ukuran selaras lan fungsi
     
    packing
    Dilindhungi dening Styrofoam lengkap lan Pearl wool
    kothak utama, 1pc / karton
    cahya mirror Kita nerangake kedhaftar tanpa breakage sembarang
    delivery
    Sample: 1-5 dina 

    Massa: 10 ~ 25 dina sawise simpenan

    Pabrik Quote FYI
    Informasi Company
    FAQ

    Q1. Bisa aku duwe supaya sampel dipimpin mirror perlu cahya?

    A: Ya, kita welcome supaya sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas. conto Campuran sing ditrima.

    Q2. Apa bab mimpin?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massa perlu 2-4 minggu gumantung ing jumlahe 

    Q3. Aja duwe watesan MOQ kanggo supaya mirror perlu lamp?

    A: MOQ Low, 1pc kanggo ngecek sampel cumawis

    Q4. Carane kowe kapal barang lan suwene iku njupuk kanggo teka?

    A: We biasane kapal dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Iku biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal segara uga opsional.

    Q5. Carane nerusake supaya dipimpin mirror perlu cahya?

    A: 1. supaya kita ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kutipan 2.We miturut syarat utawa saran kita.
    3. customer nandheske ing conto lan panggonan simpenan kanggo supaya formal.
    4. Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo print logo ing produk?

    A: Ya. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain sepisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Kowe kurban njamin kanggo produk?

    A: Ya, kita kurban 2 taun babar pisan kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo gagal?

    A: 1. Kita produk sing diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas ketat lan tingkat risak bakal kurang
    saka 0,2%.
    2. sak periode njamin, kita bakal ngirim lampu anyar karo supaya anyar kanggo jumlahe cilik. Kanggo
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan resend menyang sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ncluding re-telpon miturut kahanan nyata.

    Hubungi kita

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !