ngeunaan Company

10 taun ODM / OEM kualitas punjul mandi eunteung jeung mobil rearview pabrik eunteung.

Huizhou Jiajie Hardware Electronics Co., Ltd.  nyaeta ODM na OEM pabrik mandi eunteung pinter. Eta mibanda widang otomatis pabrik china luhureun 10 eunteung rearview jeung hardware individu jeung pabrik plastik. 2 pesen nilai kami "Quality nyaeta budaya urang".

Simkuring boga Honor Pikeun Ngawula seueur Inohong Mandi Eunteung Sadaya Leuwih The World.
Ngabagéakeun jadi salah sahiji Top "VIP Konsumén" kami.
Simkuring yakin yén "Quality The Dupi jiwa Hiji perusahaan"
Wilujeng sumping Ka Hubungi Kami.
"Jeung Kami Duit anjeun Dupi Aman; Usaha anjeun Dina Aman"

  • fdgs (1)
  • fdgs (2)
WhatsApp Online Chat !