Tentang Kami

Huizhou Jiajie Hardware Electronics Co., Ltd.  nyaeta ODM na OEM pabrik mandi eunteung pinter. Eta mibanda widang otomatis pabrik china luhureun 10 eunteung rearview jeung hardware individu jeung pabrik plastik. 2 pesen nilai kami "Quality nyaeta budaya urang".

Kauntungan urang

harga langsung 1.Factory

kualitas 2.Nice

3.Small urutan wilujeng sumping (MOQ = 1PC) 

pengiriman barang 4.Quick dina 5 ~ 25 dinten

5.More ti 300 desain, OEM & ODM wilujeng sumping

6.Support duit ngabalikeun duit 7 dinten

7.Payment ku PayPal, jaminan Ali, T / T

produk utama urang - ODM na OEM pinter eunteung mandi

1. kantor SAWANGAN - Wangunan Kantor, puseur balanja, Store Retail, grocery Toko, bioskop, Olahraga stadion & Arenas, Jieun Up & Tari Studios, Public & Komunitas Fasilitas
SAWANGAN 2. silaturahmi - Hotel, Resorts, Motels, Pesanggrahan & Breakfasts, Inns, Cruise Kapal, Restoran, bar, Nightclubs, kafe, Rumah sakit, Hospices & Salon

3. SAWANGAN padumukan - Imah, Condominiums, apartemen, Imahna pangsiun, Komunitas, ganti baju Room, pangkeng & Mandi

Simkuring boga ngahargaan ngawula seueur eunteung mandi kawentar sakuliah dunya.

Ngabagéakeun jadi salah sahiji Top "VIP Konsumén" kami.

Simkuring yakin yén "Quality The Dupi jiwa Hiji perusahaan"

Ngabagéakeun Pikeun Hubungi Kami.

"Jeung Kami Duit anjeun Dupi Aman; Usaha anjeun Dina Aman"

品质 团队 图 1

生产 流程图 1


WhatsApp Online Chat !