Custom Ukuran Smart Digital Jam na Suhu Témbongkeun Mandi Eunteung LED - Hardware Electronics Cina Huizhou Jiajie

Custom Ukuran Smart Digital Jam na Suhu Témbongkeun Mandi Eunteung LED

Pondok Description:

Overview Quick Details Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: JIAJIE Model Number: JJ-0026 Feature: Illuminated, Magnifying Mirror Shape: Irregular, Square/Round/Rectangle/Oval/Rhomb/Custom Shape Type: Bath Mirrors, Frameless Mirrors, Bath Mirrors Product Series: Mirror Light Function: Customized (LED light,Anti-fog,clock display,Temperature display) Dimension: Customized(500x700mm,800x600mm…) Light Source: SMD LED Chips,Yellow...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    JIAJIE
    Jumlah modél:
    JJ-0026
    fitur:
    Bercahya, pembesar
    Wangun eunteung:
    Teratur, Square / buleud / Pasagi / kawung / Rhomb / Wangun Adat
    tipe:
    Mandi kaca spion, Frameless kaca spion, mandi kaca spion
    Runtuyan produk:
    eunteung Lampu
    fungsi:
    Ngaropéa (LED lampu, Anti kabut, tampilan jam, tampilan Suhu)
    dimension:
    Ngaropéa (500x700mm, 800x600mm ...)
    Sumber lampu:
    SMD LED Chips, Konéng, Bodas
    IP dipeunteun:
    IP44
    bahan:
    Enviromental Silver Kaca
    Typle pas:
    témbok dipasang
    Wattage:
    2x14W
    SupplyAbility
    SupplyAbility:
    100000 Piece / Potongan per Bulan
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Custom Ukuran Smart Digital Jam na Suhu Témbongkeun Mandi Eunteung LED
    dikonci ku Styrofoam lengkep sareng mutiara wol
    kotak jero
    1pc / karton
    lampu eunteung kami datang ka pamaké tanpa ngarojong pegatna wae
    palabuhan
    Guanzhou / Shenzhen
    Waktos prosés :
    1-25 poé sanggeus deposit

    Panjelasan Produk

    Custom Ukuran Smart Digital Jam na Suhu Témbongkeun Mandi Eunteung LED

    Émbaran produk
    ngetik
    Mandi Eunteung, Frameless Eunteung
    fungsi

    ngaropéa:

    LED Lampu / Anti kabut / Suhu Témbongkeun / Jam Témbongkeun
    material
    Enviromental Silver Kaca + High lampu Lampu
     

    ukuran

    500x600mm, 500 × 700,600x800mm, 600x1000mm, 700x1200mm, 800x1500mm, Φ600mm, Φ700mm, Φ800mm
    tegangan Retated
    120V ~ 277V
    parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
    témbok dipasang
    warna lampu
    Konéng / bodas
    garansi
    2 taun
    Fitur
    1
    Pérak eunteung dijieun, efektif bisa nyegah bintik hideung, teu gampang bisa corroded.
    2
    tahan, kalawan dipanaskeun Pad demister kabut, tetep jauh ti gambar Fuzzy.
    3
    IP44 waterproof dipeunteun, aman pikeun zona mandi 2 & 3.
    4
    Tinggi sénsitip switch sensor, kantun gesek leungeun anjeun ngahurungkeun deui on, rentang éféktif dina 300mm.
    5
    tegangan low DC kakuatan suplai, nyetir jempé tanpa ribut.
    6
    Cool jalan, kaca tiis noél.
    7
    50.000 jam diperkirakeun hirup.
    8
    Gampang masang, témbok mounts.
    9
    Taya diropéa, pisan gampang pikeun ngabersihan.
    ODM & OEM
    1
    Custom Sadia: Wattages, Lumens, wangun, Dimensi, saklar, jsb
    2
    Objék Tambahan: Time Témbongkeun, Shaver stop kontak, Wireless Sora, Alkohol tester, jsb
    Engine Lampu LED
    1
    Sumber lampu:
    LED SMD Chips
    2
    input:
    120V-277V AC 50 / 60Hz
    3
    CCT:
    2700K-6500K
    4
    CRI:
     > 80%
    5
    PF:
    > 0,98
    6
    Magnification:
    2X atawa 5X atanapi 7 atawa 10x atawa ngaropéa
    pamakéan

    1.OFFICE SAWANGAN - Wangunan Kantor, puseur balanja, Store Retail, grocery Toko, bioskop, Olahraga stadion & Arenas, Jieun Up & Tari Studios, Public & Komunitas Facilities2.HOSPITALITY SAWANGAN - Hotel, Resorts, Motels, Pesanggrahan & Breakfasts, Inns , Cruise Kapal, Restoran, bar, Nightclubs, kafe, Rumah sakit, Hospices & Salon

    SAWANGAN 3.RESIDENTIAL - Imah, Condominiums, apartemen, Imahna pangsiun, Komunitas, ganti baju Room, pangkeng & Mandi

    Modern mandi Eunteung
    Prosés produksi
    Packing & Taliwang
    Custom Ukuran Smart Digital Jam na Suhu Témbongkeun Mandi Eunteung LED
     
    pak-pakan
    Ditangtayungan ku Styrofoam lengkep sareng mutiara wol
    kotak jero, 1pc / karton
    lampu eunteung kami datang ka pamaké tanpa ngarojong pegatna wae
    pangiriman
    Sampel: 1-5 poé 

    Massa: 10 ~ 25 dinten saatos deposit

    Pabrik Quote & ODM

    Jieun eunteung Anjeun

    teu bisa manggihan kahayang anjeun pilari? Urang bisa nyieun kaca spion custom hebat papanggih pangabutuh unik désainer interior '. Mangga nangtukeun unggal pilihan di handap pikeun ngaropea urutan Anjeun.

    Émbaran parusahaan

    Aranjeunna percanten kami:

    FAQ

    Q1. Dupi abdi gaduh urutan sampel pikeun mingpin eunteung mandi lampu?

    A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.

    Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

    A: Sampel perlu 3-5 poé, waktu produksi masal perlu 2-4 minggu gumantung kana kuantitas urutan 

    Q3. Dupi anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun urutan eunteung mandi lampu dipingpin?

    A: MOQ Low, 1pc pikeun mariksa sampel mangrupakeun sadia

    Q4. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

    A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé nepi ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.

    Q5. Kumaha pikeun lumangsungna hiji supados dipingpin eunteung mandi lampu?

    A: 1. hayu urang nyaho sasuai ka nu Anjeun atawa aplikasi.
    Cutatan 2.We nurutkeun sasuai ka nu Anjeun atawa saran urang.
    3. customer confirms sampel jeung tempat titipan keur urutan formal.
    4. Simkuring ngatur produksi.

    Q6. Éta OKE pikeun nyitak logo kuring dina produk?

    A: Sumuhun. Mangga ngawartosan urang resmi saméméh produksi urang jeung mastikeun rarancang firstly dumasar kana sampel urang.

    Q7: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

    A: Sumuhun, urang nawiskeun 2 taun jaminan kana produk urang.

    Q8: Kumaha nungkulan faulty?

    A: 1. Produk urang dihasilkeun dina sistim kontrol kualitas ketat tur laju cacad bakal kirang
    ti 0.2%.
    2. salila periode garansi, urang bakal dikirim lampu anyar kalawan orde baru pikeun kuantitas leutik. Pikeun
    produk tumpak cacad, urang baris ngalereskeun aranjeunna sarta resend aranjeunna ka anjeun atawa bisa ngabahas solusi i
    ncluding ulang panggero nurutkeun kaayaan nyata.

    Taros Kami

  • saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !