FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Dupi abdi gaduh urutan sampel pikeun mingpin eunteung mandi lampu?

Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.

Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

Sampel perlu 3-5 poé, waktu produksi masal perlu 2-4 minggu gumantung kana kuantitas urutan

Dupi anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun urutan eunteung mandi lampu dipingpin?

Low MOQ, 1pc pikeun mariksa sampel mangrupakeun sadia

Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé nepi ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.

Kumaha pikeun lumangsungna hiji supados dipingpin eunteung mandi lampu?

1. hayu urang nyaho sasuai ka nu Anjeun atawa aplikasi.

cutatan 2.We nurutkeun sasuai ka nu Anjeun atawa saran urang.

3. customer confirms sampel jeung tempat titipan keur urutan formal.

4. Simkuring ngatur produksi.

Éta OKE pikeun nyitak logo kuring dina produk?

Sumuhun. Mangga ngawartosan urang resmi saméméh produksi urang jeung mastikeun rarancang firstly dumasar kana sampel urang.

Ulah anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

Sumuhun, urang nawiskeun 2 taun jaminan kana produk urang.

Kumaha carana nungkulan faulty?

1. produk kami dihasilkeun dina sistim kontrol kualitas ketat tur laju cacad bakal kirang

ti 0.2%.

2. salila periode garansi, urang bakal dikirim lampu anyar kalawan orde baru pikeun kuantitas leutik. keur

produk tumpak cacad, urang baris ngalereskeun aranjeunna sarta resend aranjeunna ka anjeun atawa bisa ngabahas solusi i

ncluding ulang panggero nurutkeun kaayaan nyata.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !