Noel layar Mandi Eunteung LED Lampu pikeun Makeup kalayan dimensi ngaropéa sarta fungsi - Cina Huizhou Jiajie Hardware Electronics

Noel layar Mandi Eunteung LED Lampu pikeun Makeup kalayan dimensi ngaropéa sarta fungsi

Pondok Description:

Overview Quick Details Place of Origin: China (Mainland) Brand Name: JIAJIE Model Number: JJ-0005 Feature: Illuminated, Magnifying Mirror Shape: Rectangle, Square/Round/Rectangle/Oval Type: Bath Mirrors, Frameless Mirrors Product Se...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Tempat Asal:
    Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    JIAJIE
    Jumlah modél:
    JJ-0005
    fitur:
    Bercahya, pembesar
    Wangun eunteung:
    Sagi opat, Square / buleud / sagi opat / kawung
    tipe:
    Kaca spion mandi, kaca spion Frameless
    Runtuyan produk:
    eunteung Lampu
    fungsi:
    Ngaropéa (LED lampu, Anti kabut, tampilan jam, tampilan Suhu)
    dimension:
    Ngaropéa (500x700mm, 800x600mm ...)
    Sumber lampu:
    SMD LED Chips, Konéng, Bodas
    IP dipeunteun:
    IP44
    bahan:
    Enviromental Silver Kaca
    Typle pas:
    témbok dipasang
    Wattage:
    2x14W
    SupplyAbility
    100000 Piece / Potongan per Bulan
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    palabuhan
    Guanzhou / Shenzhen
    Waktos prosés :
    10-30 poé sanggeus deposit

    Panjelasan Produk

    Noel layar Mandi Eunteung LED Lampu pikeun Makeup kalayan dimensi ngaropéa sarta fungsi

    Émbaran produk
    ngetik
    Mandi Eunteung, Frameless Eunteung
    fungsi
    ngaropéa:
    LED Lampu / Anti kabut / Suhu Témbongkeun / Jam Témbongkeun
    material
    Enviromental Silver Kaca + High lampu Lampu

    ukuran

    500x600mm, 500 × 700,600x800mm, 600x1000mm, 700x1200mm, 800x1500mm, Φ600mm, Φ700mm, Φ800mm
    tegangan Retated
    120V ~ 277V
    parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
    témbok dipasang
    warna lampu
    Konéng / bodas
    garansi
    2 taun

    Fitur

    1.Silver dijieun eunteung, efektif bisa nyegah bintik hideung, teu gampang bisa corroded.
    Tahan 2.Fog, kalawan dipanaskeun Pad demister, tetep jauh ti gambar Fuzzy.
    3.IP44 waterproof dipeunteun, aman pikeun zona mandi 2 & 3.
    4.High sénsitip sensor switch, kantun gesek leungeun anjeun ngahurungkeun deui on, rentang éféktif dina 300mm.
    Tegangan 5.Low DC kakuatan suplai, nyetir jempé tanpa ribut.
    6.Cool jalan, kaca tiis noél.
    7.50,000 jam diperkirakeun hirup.
    8.Easy masang, témbok mounts.
    Pangropéa 9.No, pisan gampang pikeun ngabersihan.

    Engine Lampu LED

    Sumber 1.Light: LED SMD Chips

    2.Input: 120V-277V AC 50 / 60Hz

    3.CCT: 2700K-6500K

    4.CRI> 80%

    5.PF> 0,98

    6.Magnification: 5X atanapi 7X

    ODM & OEM

    1.Custom Sadia: Wattages, Lumens, wangun, Dimensi, saklar, jsb

    2.Objects Tambahan: Time Témbongkeun, Shaver stop kontak, Wireless Sora, Alkohol tester, jsb

      pamakéan

       1.Bathroom, pangkeng, ganti baju Room

       

       2. Hotel, Rumah Sakit, Salon

    Modern mandi Eunteung
    Prosés produksi
    Packing & Taliwang
    Noel layar Mandi Eunteung LED Lampu pikeun Makeup kalayan dimensi ngaropéa sarta fungsi

    pak-pakan
    dikonci ku Styrofoam lengkep sareng mutiara wol
    kotak jero, 1pc / karton
    lampu eunteung kami datang ka pamaké tanpa ngarojong pegatna wae
    pangiriman
    Sampel: 1-5 poé 

    Massa: 10 ~ 25 dinten saatos deposit

    Pabrik Quote FYI
    Émbaran parusahaan
    FAQ

    Q1. Dupi abdi gaduh urutan sampel pikeun mingpin eunteung mandi lampu?

    A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.

    Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

    A: Sampel perlu 3-5 poé, waktu produksi masal perlu 2-4 minggu gumantung kana kuantitas urutan 

    Q3. Dupi anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun urutan eunteung mandi lampu dipingpin?

    A: MOQ Low, 1pc pikeun mariksa sampel mangrupakeun sadia

    Q4. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

    A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé nepi ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.

    Q5. Kumaha pikeun lumangsungna hiji supados dipingpin eunteung mandi lampu?

    A: 1. hayu urang nyaho sasuai ka nu Anjeun atawa aplikasi.
         Cutatan 2.We nurutkeun sasuai ka nu Anjeun atawa saran urang.
         3. customer confirms sampel jeung tempat titipan keur urutan formal.
         4. Simkuring ngatur produksi.

    Q6. Éta OKE pikeun nyitak logo kuring dina produk?

    A: Sumuhun. Mangga ngawartosan urang resmi saméméh produksi urang jeung mastikeun rarancang firstly dumasar kana sampel urang.

    Q7: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

    A: Sumuhun, urang nawiskeun 2 taun jaminan kana produk urang.

    Q8: Kumaha nungkulan faulty?

    A: 1. Produk urang dihasilkeun dina sistim kontrol kualitas ketat tur laju cacad bakal kirang
    ti 0.2%.
       2. salila periode garansi, urang bakal dikirim lampu anyar kalawan orde baru pikeun kuantitas leutik. Pikeun
    produk tumpak cacad, urang baris ngalereskeun aranjeunna sarta resend aranjeunna ka anjeun atawa bisa ngabahas solusi i
    ncluding ulang panggero nurutkeun kaayaan nyata.

    Taros Kami

  • saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !