Trust Pass Propil

Kamampuh produksi


Émbaran pabrik

Ukuran pabrik: 1,000-3,000 méter pasagi
Pabrik Location: Huizhou
No of Galur Produksi: 6
Kontrak Manufaktur: OEM Service ditawarkeun Desain Service ditawarkeun meuli Label ditawarkeun  
Niley Kaluaran taunan: AS $ 10 Million - AS $ 50 Million

 

Kamampuh produksi

Ngaran Produk Hijian dihasilkeun 
(Taun saméméhna)
Pangluhurna Pernah 
Kaluaran Taunan
unit Tipe
eunteung mandi 600000 800000 Sapotong / Potongan


Kamampuh dagang


Pasar utama Total Pajeg (%)
Amérika Kalér 80,00%
Éropa wétan 5,00%
Éropa kulon 5,00%
Éropa kalér 5,00%
Pasar domestik 5,00%

 

Total Pajeg Taunan: AS $ 10 Million - AS $ 50 Million
Ékspor Perséntase: 81% - 90%

 

Sarat bisnis

Ditarima Pangiriman Sarat: FOB, EXW
Mata Artos pamayaran ditarima: USD, HKD, CNY
Ditarima Tipe pamayaran: T / T, L / C, kartu kiridit, PayPal, Cash
Port pangcaketna: Shenzheng, Guangzhou

213dsdf

Kamampuhan dagang

No karyawan di Dinas Trade: 3-5 Jalma
Rata Time Diterangkeun: 10 Day (s)

WhatsApp Online Chat !